Föredrag i Backa Folkets hus den 25 nov. kl. 18.00.

oktober 26, 2018 kl. 11:17 f m | Publicerat i Okategoriserade | 2 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , ,

 Dela gärna detta inlägg.

Nu blir det föredrag, av mig Mats Lindgren, i Göteborg närmare bestämt i Backa Folkets hus i Göteborg. Söndagen den 25 november kl 18.00-20.00 plus frågestund. Det kostar 100 kronor och betalning sker vid dörren. Lokalen tar 200 personer så det finns med all säkerhet plats för dig. Föredraget handlar om hur vi dels kan förstöra vårt immunförsvar med en viss typ av mat och dels hur vi kan stärka det med en annan typ av mat. Det handlar alltså om att bli frisk av mat och att förebygga. Maten är min medicin och medicinen min mat. Så har det varit för mig de senaste 10 åren och det har inneburit att mina metabola sjukdomar diabetes 2, kärlkramp, kronisk bronkit, prostatainflammation och reumatisk värk har försvunnit tack vare en förändrad kosthållning. Min bok Frisk av mat och Mats LCHF-utbildning kommer att säljas till reducerat pris under föredraget.

Intressant under föredraget. På mitt föredrag får du veta om arteriografi, läran om att mäta blodkärlens stelhet och elasticitet. Varför blir kärlen stela och oelastiska? Svaret på den frågan utgör grunden för alla våra metabola sjukdomar inklusive cancer.

SCAPIS – världens just nu största hjärt – lungstudie!

Jag har fått en inbjudan till konferens på Lorensbergsteatern i Göteborg angående just SCAPIS-studien. När jag deltog i den studien för ett antal år sedan så fick jag som diabetiker inte äta någon frukost på morgonen. Detta för att blodsockermätningen skulle vara korrekt. Efter att man tagit alla mina värden fick jag en frukost bestående av Lätta, bröd och juice. Alltså en frukost som en diabetiker typ 2 absolut inte ska äta.

SCAPIS, min erfarenhet!

Det finns 6 stycken föreläsare på konferensen den 14 november. Ingen av dessa föreläsare pratar om kosten. Det är en första klassens skandal att några av Sveriges mest meriterade läkare och forskare inte vet mer om hur kosten påverkar vår hälsa. En av dom är Mai-Lis Hellénius som är professor på Karolinska sjukhuset i Stockholm. Hennes professur är sponsrad av Pfizer som råkar sälja statin-pillret Lipitor, kolesterolsänkande kemiskt piller, som blev världens mest sålda läkemedel alla kategorier. Numera heter pillret Atorvastatin. Statiner har visat sig vara förödande för immunförsvaret och bidrar istället för att läka till en rad sjukdomar.

Professor Mai-Lis figurerar flitigt i TV och massmedia. Hon menar att smör skulle orsaka hjärt -kärlsjukdomar medan en rad andra moderna forskare menar att smöret stärker immunförsvaret och därmed bidrar till att man inte får hjärt -kärlsjukdomar. Efter 10 år med LCHF-kosten vet jag att smöret både hjälper till att läka och hindrar hjärt -kärlsjukdomar från att uppstå. Mai-Lis Hellénius åker runt till sjukhus runtom i Sverige och varnar sjuksköterskor för LCHF-kosten. Ni kan ju förstå att jag har en hel del frågor att ställa till henne.

bokomslag-2016-11-13

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Just nu har jag bara ett fåtal böcker kvar. Ingen ny upplaga kommer att tryckas. Ta chansen att beställa böcker innan de tar slut. En alldeles utmärkt julklapp så klart.

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd. Beställ min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 215 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 370 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken! Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com

2 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Kommer gärna!

    💖My religion is very simpel, My religion is kindness💘

    /\—/\ ______/ o o \ /~ ____ =ø= / (______)__m_m

    > 26 okt. 2018 kl. 11:17 skrev Fet Hälsa : > > >

    Gilla

  2. Stå på dig Mats och Lycka till i mötet med Helenius!

    Gilla


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.