En rutten bransch!

april 28, 2016 kl. 10:59 f m | Publicerat i Okategoriserade | 3 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , ,

dodliga-mediciner-och-organiserad-brottslighet-hur-lakemedelsindustrin-har-korrumperat-sjuk--och-halsovarden Detta inlägg får gärna delas.

Jag läser just nu dansken Peter C. Götzsches bok ”Dödliga mediciner och organiserad brottslighet”. Han vidimerar mina egna erfarenheter av läkemedelsbranschen. Det är en rutten bransch finansierad av våra egna skattemedel. Vi har med skattemedel skapat en sjukvård som bara kränger mediciner åt läkemedelsföretagen.

Låt oss ta det från början. Det finns inga läkemedel som har en läkande effekt. Möjligen kan vissa tabletter lindra symptom men inte läka. Det är bara vårt egna immunförsvar som förmår läka kroppen. Alltså borde mediciner som skrivs ut vara av sådan art att den stimulerar immunförsvaret. Men hela läkemedelsbranschen är uppbyggd på att vi inte ska bli friska utan att vi ska bli beroende av mediciner. Det har med girighet att göra. Idag skriver läkarna ut mediciner som ska tas livet ut. Jag talar bl.a. om kolesterolsänkande mediciner och olika slags hjärtmediciner.

Peter Zötzsche bevisar i sin bok att läkemedelsbranschen är jämförbar med narkotikabranschen och alltså kriminell i sitt utförande. Enda skillnaden är att staten har gjort allting lagligt och kemiska läkemedel till det enda tillåtna alternativet inom sjukvården.

Vi har alla ett ansvar att det blivit så här. Läkemedelsföretagen är bolag som vill göra maximal vinst. Det gör man inte om folk blir friska av mediciner  men däremot om de blir beroende av dem. Särskilt stort ansvar har politiker och myndigheter som låter sig luras alternativt köpas av läkemedelsföretagen.

zikavaccin-jpg

Nu är vaccinet mot fågelinfluensan på gång igen enligt SVT nyheter. Ja, just det, samma vaccin som ledde till att 300 personer fick den svåra och livslånga sjukdomen narkolepsi. Den här gången har vaccinföretaget avtalat bort eventuella skadestånd som riktas mot dem. Det betalas istället av Folkhälsomyndigheten, alltså vi själva.

Hur stärker man immunförsvaret och slipper mediciner?

Bästa skyddet mot inflammatoriska sjukdomar, folksjukdomar, är mat/kost som inte inflammerar kroppen. Vissa har begåvats med ett starkt immunförsvar redan från början och tål på så sätt inflammerande mat mer än andra. Vi andra, som är inflammationskänsliga, måste se till att vi äter en kost som är immunstärkande  i sig.  Inflammerande mat är all slags mat innehållande stora mängder sockerarter som t.ex. pasta, bröd, potatis, ris, flingor.

Givetvis är godis, läsk, kakor, bullar m.m.  också inflammerande mat. Dessutom innehåller den inflammerande maten alldeles för lite naturligt fett. Naturligt fett är direkt immunstärkande i sig.

Immunstärkande mat är t.ex. kött, fisk och ägg, smör, olivolja, kokosfett, ovanjordsgrönsaker. Naturliga nötter som valnöt, hasselnöt och mandelnöt. Citron, lime, blond grapefrukt är sura frukter som inte innehåller för mycket fruktos utan hjälper till att hålla ditt PH-värde mer basiskt.

När man har ett starkt immunförsvar drabbas man t.ex. inte av förkylningar i tid och otid. Eventuell influensa blir mycket lindrigare med ett starkt immunförsvar. Din kropp orkar försvara dig mot olika attacker som vi alla vet kommer med jämna mellanrum. Dessutom läker och försvarar den immunstärkande maten oss mot olika slags folksjukdomar som i stort sett bara beror på inflammerande  mat.

Det är alltid viktigt med immunstärkande mat men särskilt viktigt för oss som passerat livets mittpunkt.  Jag själv hade diabetes typ 2, kärlramp, kronisk bronkit, reumatisk värk och prostatainflammation. Jag bytte kost vid 55 år till den immunstärkande kosten LCHF, lite kolhydrater och mycket naturligt fett, och är frisk sedan många år utan behov av mediciner. Idag är jag 63 år och uppskattar verkligen mitt friska liv. Tidigare var jag beroende av olika slags tabletter som inte gjorde mig friskare utan snarare sjukare.

 

Nedan kan du köpa mina böcker och utbildningar!

Du får en röd tråd att följa som hjälper dig att stärka ditt immunförsvar och en fungerande förklaringsmodell genom min bok ”Frisk av mat” och Mats LCHF-utbildning. Boken kostar 195 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 350 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken!  Fyll i nedanstående kontaktformulär och berätta vad du vill ha så skickar jag tillbaka betalningsanvisningar. Ingen annan än jag ser dina kontaktuppgifter.

IMG_0040

3 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Hej ! Jag tycker också det är konstigt att denna ”samma” vaccinering kommer igen !!! Hoppas människorna själva sätter STOPP där, och låter inte lura sig att ta den. Man tycker ju, att det är konstigt att man godkänner dagens mediciner, när man får så mycket och olika biverkningar. Dom tar ju bort direkt en kosttillskott som visar det minsta biverkning, så varför gäller det inte mediciner som kan döda eller i alla fall skada människan. Ha en trevlig Valborg ! Hälsn./Paula : )

    Gilla

  2. Det var svininfluensa vacc som ledde till narkolepsi fallen … Annars mycket bra skrivet !

    Gilla

    • Om du följer länken till Svt.nyheter ser du att det är just det vaccinet, som de
      bytt namn på. Det är skrämmande.

      Gilla


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.