Var är ni modiga läkare?

augusti 24, 2016 kl. 9:24 f m | Publicerat i Okategoriserade | 6 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , , ,

2016-07-07 10.20.55 Dela gärna detta inlägg. Inlägget skickas även till media förutom reklamen längst ner på sidan.

Var är ni modiga läkare som vill göra folk friska på riktigt? Inte bara skriva ut tabletter på löpande band mot symptom som bara i bästa fall lindrar för stunden. I sämsta fall gör medicinerna folk ännu sjukare.

Jag påstår med eftertryck att den ketogena kosten LCHF stärker immunförsvaret så mycket att inflammatoriska tillstånd i kroppen läker sig. Inflammatoriska tillstånd är exempelvis diabetes typ 2, olika slags hjärt -kärlsjukdomar, reumatisk värk, mag och tarminflammationer, migrän, eksem, prostatainflammation, allergier plus en rad andra sjukdomar.

Att jag kan påstå ovanstående beror på att jag under sju år med Fet Hälsa-bloggen som du läser just nu och signaler från läsare som läst min bok ”Frisk av mat” plus mitt eget tillfrisknande så vet jag att ketogen kost LCHF läker.

Vi behöver läkare som vågar påstå att det inte är naturligt fett som orsakar metabola sjukdomar utan mängder av kolhydrater (sockerarter i maten) som förgiftar oss. Det naturliga fettet stärker istället immunförsvaret.

Det är något sjukt med sjukvården!

Att LCHF-kosten inte används av sjukvården som kostbehandling mot inflammatoriska sjukdomar är en ren skandal. Jag har bara på min blogg tusentals berättelser om hur LCHF-kosten har gjort folk friskare och blivit av med förgiftande mediciner. Vill inte ni läkare att folk ska bli friska? Ni läkare kan ju knappast vara omedvetna om detta faktum. Ni borde efterfråga fler koststudier som bekostas av Staten inte av läkemedelsjättar. För alla förstår ju förhoppningsvis att Läkemedelsindustrin inte vill att det ska komma ut att man kan bli frisk av mat. Det skulle förstöra deras affärsidé totalt. För att statliga myndigheter ska sätta igång större koststudier så är det förstås en stor fördel att ni läkare står bakom ett sådant krav.

Jag minns att läkarna varnade mig för de långsiktiga konsekvenserna av LCHF-kosten när jag gjorde min kostförändring för 7,5 år sedan. Jag är fortfarande frisk och slipper mediciner mot diabetes typ 2, kärlkramp, mot prostatainflammation, mot reumatisk värk och mot kronsik bronkit.

Jag undrar om jag jag skicka en räkning till Socialstyrelsen för jag har ju sparat stora kostnader för staten under dessa mina friska år.

Det är något sjukt med media!

Varför skriver inte media mer om hur den ketogena kosten läker och att sjukvårdens insatser inte fungerar. Det är skrämmande tyst i tidningar och TV. För det är ju faktiskt en världssensation att man kan bli frisk av mat. All världens sjukvård kämpar en meningslös kamp mot inflammatoriska sjukdomar där diabetes och cancer växer som en löpeld. Ändå så finns lösningen där mitt framför näsan på oss, faktiskt på matbordet.

Är media rädd att förlora annonsintäkter om man skriver om hur den ketogena kosten stärker immunförsvaret? Är läkare rädda för att bli av med bonusar från läkemedelsindustrin eller bannor från Socialstyrelsen om man förespråkar ketogen kost LCHF, lite kolhydrater och mycket naturligt fett.

Svårt val för patienten!

När en vanlig människa går till doktorn med begynnande diabetes typ 2 och problem med hjärta och reumatisk värk så är det inte lätt att stå emot läkaren som vill sätta in mediciner och statiner, blodtrycksmedicin och insulinsprutor. Dessa åtgärder är ju inte något som botar utan bara innebär en viss lindring tillfälligt. Det kan också vara rena dödskyssen om man börjar med statiner. Jag hade själv det valet en gång men jag valde LCHF och valde bort medicinerna eftersom jag helt enkelt mådde mycket bättre med att äta naturlig mat istället för mediciner. Inget lätt val om läkaren antyder att man kan dö om man äter LCHF-kost istället för en massa mediciner. Så var det i mitt fall och jag är fortfarande frisk utan mediciner nu 7,5 år senare.

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Läs min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 195 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor samma som levereras med LCHF matkasse. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 350 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken!  Fyll i nedanstående kontaktformulär och berätta vad du vill ha så skickar jag tillbaka betalningsanvisningar. Ingen annan än jag ser dina kontaktuppgifter.

IMG_0040 249088_360358520684901_906857661_n

 

6 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Mats, hur mycket naturligt fett äter du per dag? Jag är nog lite fettskrämd själv, men behöver komma igång att äta mer fett.

    Gilla

    • Hej Calle!
      Jag försöker alltid ha extra smör till alla måltider. Det är den enklaste åtgärden tycker jag för att få i sig det naturliga fettet. Alltså extra smör till alla måltider tycker jag att du ska börja med!
      Hälsningars Mats L.

      Gilla

      • Tack Mats. En sista fråga, hur lång tid efter att du började med LCHF började du märka en förändring på din hälsa?

        Gilla

      • Det gick fort, redan efter en vecka kände jag positiva resultat. Det kommer du också att göra är jag övertygad om. Hälsningar Mats

        Gilla

  2. Efter 3 år är jag och min familj mycket friskare iom denna kost. Frun gick ned till 65 kg, jag blev efter 35 år av med aknen, hemorrojderna försvann, symptomen av pälsallergin nästan obefintlig. Jag hade konstiga ”blixtar” i huvudet i en allt ökande grad som tack och lov är helt borta. Ingen aning vad det var men otrevligt som tusan var det.
    Lusten och känslan till träning har ökat väsentligt….. Och man blir ta mig fan mer intelligent.

    Och Mats, läkarna kommer inte att lyssna på dig förrän antalet lchf-are blir så många att de tvingas därtill. Då kommer de dock ändå säga ”vad var det vi sa”.
    Sen att man i USA förbjuder att ge barn under 2 år socker är gulligt, tycker de. Precis som bröstmjölk är nyttigt för bebisar men rena döden senare i livet pga det mättade fettet.
    Snacka om fett rubbad arbetskår…. Man kanske skulle göra samma sak inom en annan yrkeskår? Nu är det inte endast läkarna som ska stå där med skammen, de statliga verken bör fästas vid samma påle. Med skämsmössa på.

    Gilla

    • Verkligen roligt för er! Man undrar ju varför inte läkarna vill ta in kostens betydelse? Hälsningar Mats

      Gilla


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.