Mutad av socker och läkemedelsindustrin!

oktober 2, 2016 kl. 11:57 f m | Publicerat i Okategoriserade | 1 kommentar
Etiketter: , , , , , , , ,

800 miljoner till läkare, sponsring och forskning.

Så sockrade lobbyn dina näringsråd 

Hur sockerindustrin lade skulden på fett!

Toppläkare döljer stora belopp från läkemedelsföretagen.

Svenska Dagbladets artiklar om korruptionen.

sugar-1514247_1280-675x400

Jag undrar hur man känner sig som läkare idag när det kommer fram mer och mer information om hur läkemedels och sockerindustrin betalat forskare och läkare för att undanhålla sanningen. Jag blir förbannad för egen och andras räkning när jag tänker på alla självgoda läkare som under årens lopp skrivit ut mer eller mindre verkningslösa mediciner. Forskningen är falsk och tillrättalagd för att sälja mediciner och sockrade produkter.

Jag har mer och mer kommit till insikt om att även den skattefinansierade sjukvården är en mycket lönsam industri som i allt väsentligt inte pysslar med förebyggande friskvårdsarbete av det enkla skälet att friska människor inte gynnar industrin sjukvården. Friskvård skulle ge färre jobb, färre läkemedel, färre sjukhus, färre läkare, osv. Vi skulle antagligen få en jobbkris av stora mått eftersom så många människor är sysselsatta inom sjukvårdsindustrin.

images

Jag beundrar läkaren Ralf Sundberg som ju, i sina böcker, är en av få aktiva läkare som vågar gå emot läkemedelsindustrin. Han visar dessutom hur forskningsfusket gått till genom konkreta bevis. Hans böcker borde vara obligatorisk läsning i läkarutbildningen. Tyvärr är det läkemedelsindustrin som förser och styr läkarutbildningen med böcker och utbildningsmaterial.

Läs gärna Pia Hellerzt recension av Ralf Sundbergs senaste bok ”Forskningsfusket bara fortsätter”

Det är fascinerande med ordet förfettning som förekommer i läkarutbildningens böcker. Hur rådande och styrande är inte det att just fett skapar förträngningar i blodbanorna. Man borde skriva försockring eller karamellisering av blodbanorna i dessa läkarböcker istället eftersom detta är vad som sker. Men det är klart, med en allena-rådande problemdefinition som dessutom är falsk så blir behandlingsåtgärderna längst ut i vårdapparaten helt uppåt väggarna. Dessutom finns det utrymme att sälja tonvis av meningslösa dyra mediciner. Sjukvårdsapparaten växer så det det knakar och det klagas ständigt på att läkarna och sjuksköterskorna är för få.

Med en problemdefinition som inte kan bota en enda metabol sjukdom (inflammatorisk sjukdom) så kan vi anställa hela Sveriges befolkning i sjukvårdsapparaten. Vi skulle inte bli ett dugg friskare för det.

2016-07-07 10.20.55

Vill du sprida Frisk av mat-tänket?

Att använda maten som sin medicin och medicinen som sin mat är känt sedan länge och det fungerar dessutom. Redan Hippokrates, cirka 400 år för Kristus, gjorde detta och blev känd som läkekonstens fader. Sedan gick något snett och läkemedelsfabrikanterna tog över. Nu ska vi tillbaka till att maten är din medicin vad än läkemedels och sockerfabrikörerna säger. Nu ska informationen ut. Läs mer här om du vill hjälpa till att sprida detta:

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd. Läs min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 195 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor samma som levereras med LCHF matkasse. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 350 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken!  Fyll i nedanstående kontaktformulär och berätta vad du vill ha så skickar jag tillbaka betalningsanvisningar. Ingen annan än jag ser dina kontaktuppgifter.

Both IMG_0040

 

 

 

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Bra jobbat Mats, Häng dem högt. Martin

    Gilla


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.