#Friskavmat Gott nytt år!

december 30, 2016 kl. 9:29 f m | Publicerat i Okategoriserade | 4 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , ,

Gott Nytt År 2017!

smr_124422494  images

Mitt bästa tips!

Det finns personer som, trots att de äter LCHF, ändå inte blir av med sina inflammatoriska tillstånd i kroppen.

Det är ett problem för vissa att inflammatoriska tillstånd lär sig överleva på väldig lite överskott av blodsocker. Först och främst är det svårt för många att tillföra ordentligt med naturligt fett i maten som smör, olivolja (första pressningen och kokosfett ekologiskt kallpressat. Du ska äta 60-80 % naturligt fett i din kost.

Det finns enkel metod som du kan pröva för att stärka upp ditt immunförsvar. Jag gör detta själv några gånger per månad.

Under 48 timmar ska du göra på följande sätt:

Koka 3-4 ägg och blanda med 50 gram smör till frukost. Du kan smälta smöret och mosa det med äggen. Så brukar jag göra. Salta förstås.

Gör precis samma till lunch och samma sak till kvällsmat/middag.

Det blir totalt 6 måltider under 48 timmar där du då äter minimalt med kolhydrater per måltid men desto mer naturligt fett. Pröva denna metod minst en gång per vecka under tre månader. Det kommer att ge resultat.

Det är ingen lätt sak att göra detta för du kommer att få lite abstinensbesvär. Ungefär som en som slutar röka. Men om du klarar det kommer du att känna dig pigg och ditt immunförsvar får en rejäl boost. Det är faktiskt det naturliga fettet som boostar ditt immunförsvar i första hand.

Grunden till att man behöver boosta sitt immunförsvar då och då är att inflammatoriska tillstånd, för vissa personer, lär sig överleva på väldigt lite överskott av blodsocker trots att du äter LCHF. Läs gärna min artikelserie om att nolla kolhydraterna

Jag har även skrivit om denna metod i min bok Frisk av mat i avsnittet LCHF 2:5.

Jenny blev fri från värk!

När Jenny läste om att man kan nolla kolhydraterna för att boosta immunförsvaret så gjorde hon just det. Tre veckor senare skrev hon till mig och berättade att hon inte vågade sluta med ägg och smör. Hon var rädd för att värken och menssmärtorna skulle komma tillbaka som hon haft i 20 år. Jag tycker att man ska köra äggdieten två dagar och därefter vanlig LCHF-kost. Så kan man hålla på några gånger i månaden. Kroppen läker sig och immunförsvaret får en riktig boost åt rätt håll. Men Jenny höll på i tre veckor med ägg och smör och blev på köpet smärtfri.

Att våra folksjukdomar  är kopplat till socker/kolhydratrik kost och för lite naturligt fett i maten är otvetydigt sant. Det finns ingen tvekan om att det är på det sättet. Därför kan du själv läka din kropp på ett häpnadsväckande sätt med ketogen kost LCHF.

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd. Beställ min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 195 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 350 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken! Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret nedan.

Gott nytt friskt år hälsar,

Mats Lindgren

2016-07-07 10.20.55  bokomslag-2016-11-13

4 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Gott nytt år själv ska börja äggfasta då jag fått min tredje cancerdiagnos

    Gilla

  2. Gott Nytt År Mats! Tack för det gångna året. Nu tar vi nya tag.

    Gilla

  3. Gott nytt år Mats.Jag åkte på en jätteförkylning efter all julmaten. Jag började med äggfasta för tre dagar sedan och är nu nästan bra. Tack för tipset .

    Gilla

    • Vad bra att du känner att det fungerar. Hälsningar Mats

      Gilla


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.