Kroppen kan reparera sig själv!

juni 17, 2017 kl. 10:06 f m | Publicerat i Okategoriserade | 3 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , , ,

 

Denna dag är en vindstilla, varm och mycket solig dag ute på Lycke i Kungälvs kommun. Mitt humör brukar vara på topp dessa soliga och vindstilla dagar. Idag får jag ett efterlängtat besök av mina brorsbarn. De har för en månad sedan begravt både sin mamma och sin pappa (min bror) inom loppet av en vecka. Bägge föräldrarna dog av en hjärtattack med sju dagars mellanrum. Min bror såg fram emot att njuta av sin pension på allvar men så blev det inte.

Några dagar innan han dog i sömnen av en hjärtattack bad han mig om hjälp mot sin nydebuterade diabetes typ 2 och sina hjärtbesvär. Han ville äntligen få kostråd av mig för att tackla sina metabola sjukdomar. Innan undvek han ämnet med mig för att slippa tjat om kosten. Han menade att läkarna vet bäst och att deras piller och sprutor är bästa medicinen.

Min brors öde är ett typiskt normalfall men ingen verkar ta någon större notis om detta. Hjärtsjukdomarna breder ut sig och pillertillverkarna säljer mer och mer piller.

   

Kroppen kan läka sig själv med rätt förutsättningar!

Läkarna skyller alla metabola sjukdomar på ålder. Att det skulle vara något normalt att bli sjuk på äldre dagar! Det är fel, fel, fel!! Att få ”kroniska” infekterade tillstånd i blodet och blodbanorna beror inte på ålder. Ej heller på att man äter naturligt fett som smör. Det beror på att man under lång tid gödslat sina blodvägar med ett överskott av blodsocker så att dessa ”kroniska” inflammatoriska tillstånd uppstår. Detta överskott av blodsocker som kanderar mot blodväggarna lockar till sig bakterier att äta hål på blodväggarna så att sår uppstår. På ett sätt är åldern en faktor eftersom de flesta äldre under lång tid ätit en fettsnål och kolhydratrik mat.

Om man vänder på denna sjukdomsalstrande kost och byter energin från kolhydraterna mot energi från naturligt fett så börjar kroppen läka sig. Immunförsvaret blir starkare och starkare om det inte längre behöver starta nya inflammationer mot sockerätande bakterier. Bakterierna drar sig tillbaka från blodbanorna om där inte finns ett överskott av blodsocker att äta. Inga sårrester, inga blodklumpar eller var i blodbanorna och blodflödet blir stadigt bättre. Hjärtat pumpar runt blodet lättare och man slipper tunna ut blodet med olika slags kemiska piller.

Förstorad prostatakörtel!

Igår spelade jag en seriematch i golf mot andra klubbar. I min boll gick en man med förstorad prostatakörtel. Han kunde inte sova på nätterna pga värk och kissebehov. Han påstod att hans läkare hade sagt att förstorad prostatakörtel inte var någon inflammation. Samtidigt som han åt en rejäl chokoladkaka berättade han att han åt väldigt nyttig mat. Jag berättade att jag själv haft förstorad prostatakörtel under många år men att det läkt sig med ketogen LCHF-kost. Jag föreslog att han skulle läsa min bok ”Frisk av mat” men det var som att prata för döva öron.

Sjukvården och läkarnas kunskap om metabola sjukdomar ligger på en medeltidsnivå. I praktiken har de ingen aning om vad som orsakar dessa sjukdomar och heller ingen aning om hur man botar dom. Märkligt nog har folk ett närmast orubbligt förtroende för läkarskrået trots att de inte kan bota en enda metabol sjukdom. Jag själv betraktas som en förunderlig figur med mina kostråd. De vet inte att jag med hjälp av min bok och LCHF-utbildning hjälpt många tusen människor att själva läka sina metabola sjukdomar. Om jag skulle säga det så tror de inte på det ändå. Men jag bryr mig inte för de fåtal människor som lyssnar och vågar pröva finner att den ketogena kosten har en fantastisk förmåga att läka och stärka immunförsvaret i kroppen.

Hur du stärker ditt immunförsvar med ketogen kost!

bokomslag-2016-11-13

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan stärka upp ditt eget immunförsvar själv. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd och metabola sjukdomar. Beställ min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 195 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 350 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken! Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret nedan.

 

 

3 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Hej Mats
    Fettätande +60 åring satte nytt pers
    på Vättern idag.
    Med dåligt flöde i kärlen vore det nog
    inte möljigt.

    Gilla

  2. Hej Mats.
    Även jag som hjärtopererad och enligt doktorn bara kunde klara skogspromenader i framtiden. Det var för 7 år sen, men jag körde cykelmotion och strikt lchf och klarade vätternrundan på 13 timmar enbart med fettdrift och vatten.

    Kosten är helt klart läkande för kroppen oavsett ålder.

    Gillad av 1 person


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.