#Friskavmat Två män som läker sina prostatainflammationer.

maj 31, 2017 kl. 11:23 f m | Publicerat i Okategoriserade | 3 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , ,

Idag ska jag berätta lite om Ulf och Christoffer. Det är två män, en i 25-årsåldern och en i 60-årsåldern, som bestämt sig för att läka sina prostatabesvär med immunstärkande kost. De äter båda ketogen LCHF-kost enligt mina anvisningar. Bägge två har lidit enormt av värk i ryggslutet och en kissenödighet som aldrig upphör.

Efter bara några veckor med den nya kosten märker bägge två att det fungerar. Mindre ont och längre uppehåll mellan pinkenödigheten. Det som händer i kroppen är att immunförsvaret stärks av den ketogena kosten och de inflammatoriska tillstånden försvinner sakta men säkert. Det blir inget överskott av blodsocker som klistrar sig fast i blodbanorna. Därmed försvinner också maten(sockret) för bakterier som ätit hål på blodväggarna. Sår som orsakats av bakterier läker sig och immunförsvaret repar sig sakta men säkert. Därmed blir också blodflödet mycket bättre eftersom sårrester, var, blodklumpar m.m. minskar i blodflödet.

Denna situation gäller, enligt mig, för alla metabola sjukdomar. När Ulf respektive Christoffer får höra av sin läkare att prostatainflammation är åldersrelaterad så är detta inte sant. Man kan äta sig till prostatainflammation nästan när som helst i livet. Det som är sant är att med stigande ålder så är förstås risken större att man samlat på sig karamelliserade/glykerade blodvägar.

För Christoffer som är den yngre av de två så kan han bespara sig själv ett livslångt lidande med hjälp av den ketogena LCHF-kosten. Ulf kan se fram emot ett pensionärsliv utan smärtor och ständig kissenödighet.

Prostatacancer är den vanligaste cancerformen som drabbar var tredje man. Snart drabbas varannan man av prostatacancer om nuvarande prognos är sann. När ständiga infektioner och inflammationer är närvarande i prostatakörteln så kan detta leda till prostatacancer. Jag menar att det finns ingen anledning för män att lida i tysthet av prostatabesvär för den metabola sjukdomen kan läka genom immunstärkande kost.

Sjukvården erbjuder piller!

Sjukvården, med alla sina resurser, skriver ut piller och åter piller. Detta leder inte till ett tillfrisknande utan möjligen en tillfällig lindring av besvären. Men orsakerna till att du har prostatainflammation är fortfarande kvar. Tyvärr finns inte kunskapen om hur man läker metabola sjukdomar/inflammatoriska tillstånd inom sjukvården. -”Det forskas inte om det” var det någon läkare som sa till en av mina läsare.

Här kan du läsa om vad sjukvården vet om prostatainflammation.

Det finns ingen anledning att gynna pillerindustrin om där finns fungerande alternativ och det gör det.

För Ulf och Christoffer som konsumerat värktabletter och antibiotika under lång tid väntar en ny, kanske helt, smärtfri tillvaro. Min egen prostatainflammation försvann helt efter 3 månader med ketogen LCHF-kost. Då hade jag haft besvär av detta i mer än 30 år. Nu har jag varit frisk från det i mer än åtta år. Du kan läsa mer om detta i min bok Frisk av mat.

Njut av sommaren om du kan hälsar,

Mats Lindgren

Ta hjälp av boken Frisk av mat!

bokomslag-2016-11-13

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd. Beställ min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 195 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 350 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken! Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret nedan.

3 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Hej Mats

    Ännu ett ex på hur pillermaffian lobbar/jobbar

    http://www.netdoktor.se/diabetes/nyheter/Nytt-lakemedel-rekommenderas-till-diabetespatienter

    Gilla

    • Hej Nisse!

      Det var fruktansvärt att läsa. Sjukvården går åt fel håll, totalt. Ska skriva om det nästa gång.
      Hälsningar Mats L.

      Gilla

  2. […] Det som slår mig är att ingen nämner vad man kan göra för att slippa prostatacancer. Ingen pratar om att en fettsnål och sockerrik kost är det som gör att cancern kan breda ut sig i kroppen. Man hör inte att någon pratar om friskvård i form av immunstärkande kost, t.ex. ketogen LCHF-kost som kan stärka immunförsvaret så pass mycket att cancern inte får fäste. Dessutom kan den kosten stärka immunförsvaret så att den egna kroppen får kraft att själv svälta ut cancercellerna. Inlägg om Två män som läker sina prostatainflammationer! […]

    Gilla


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.