#Friskavmat Kan man bota cancer med ketogen kost?

februari 27, 2017 kl. 5:07 e m | Publicerat i Okategoriserade | 5 kommentarer
Etiketter: , , , , , , , , ,

2016-07-07 10.20.55 Dela gärna!

Jag hävdar bestämt att det är möjligt. Vi måste bara tänka i andra banor än vad vi blivit lärda. Det enda som kan läka inflammatoriska tillstånd i kroppen, som ju cancer är, är att fokusera på att ge sitt eget immunförsvar bästa möjliga förutsättningar. För till syvende och sist är det just immunförsvaret som kan läka inflammatoriska tillstånd i kroppen. Inte piller och sprutor.

Hur får man då tillbaka ett starkt immunförsvar som kanske varit försvagat och nedsatt i många år? Den logiska förklaringen är enkel, du måste ändra din kost som nummer ett i åtgärder.

Att blodbanorna blir infekterade och tvingas tillgripa inflammation beror på att det fastnar ett överskott av socker i och på dina blodbanor. Det gör blodbanorna stela och oelastiska och värst av allt, infekterade och inflammerade. Sockret som glykerar våra blodbanor kommer från ett överskott av blodsocker som cellerna inte kan använda eftersom de redan är mätta. Om du äter mycket kolhydrater/sockerarter och lite naturligt fett så har du ungefär 80 procents chans att drabbas av metabola sjukdomar eller inflammatoriska tillstånd som är ett bättre begrepp.

Ju längre fram i livet man är desto större är risken att man har försockrade blodbanor. Läkare säger ju ofta att många sjukdomar/inflammatoriska tillstånd beror på ålder. T.ex. värk, prostatainflammation, hjärt -kärlsjukdomar, diabetes typ 2 m.fl.men i själva verket är det just den inflammerande föda som vi stoppar i oss som åstadkommer dessa ”åldersbesvär”.

Varannan svensk!

Cancer är en djävulsk sjukdom som drabbar många och det ökar hela tiden. Prognosen är att om tio år så får varannan svensk cancer någon gång i livet. Alltså du eller jag! Det blir inte jag kan jag garantera. Jag är enormt noggrann med kosten och jag har också lyckats stärka mitt immunförsvar såpass mycket att jag inte längre har de inflammatoriska tillstånden diabetes typ 2, kärlkramp, prostatainflammation, reumatisk värk och kronisk bronkit. Min sambo Maggan, som äter samma kost som jag, har inte längre eksem eller migrän. Sju inflammatoriska sjukdomar som vi blivit botade från bara genom att ändra vår kost.

Om jag inte gjort min kostförändring för åtta år sedan är jag övertygad om att jag fått prostatacancer för länge sedan. Dock är det troligt att jag dött av en hjärtattack eller stroke som diabetiker gör. Detta är tyvärr den bistra sanningen.

smr_124422494 thumb_avocado imagesimages

Kosten jag äter!

Jag äter strikt ketogen kost LCHF vilket innebär mycket (60 – 80 %) naturligt fett som smör, ägg, avokado, olivolja (första pressningen), ekologiskt kallpressat kokosfett m.m. Andelen kolhydrater i min kost är, i genomsnitt, högst 5 procent av mitt dagliga kostintag.

Det blir inget överskott av blodsocker som kan fastna i och på blodbanorna med den kosten som jag äter. Därmed blir det inget mat för de bakterier och mikrober som äter av sockret på blodväggarna så att där blir sår. Mina blodbanorna är rena, elastiska och mjuka igen och de sockerätande bakterierna har återgått till sin rätta plats i systemet.

Läs en kommentar nedan från facebooksidan Cancer – Alternativmedicinskt forum

Theresia Jones-Kjellin Jag är helt inne på din linje Mats! Jag botade min cancer själv med ketogen kost och du var en av dem jag tog inspiration från.

Boosta ditt immunförsvar!

Varför gör inte fler som jag?

Det förvånar mig oerhört att inte fler använder sig av den ketogena LCHF-kosten som ett sätt att bli frisk eller hålla sig frisk. Jag har numera tusentals exempel på personer, inklusive mig själv, som fått tillbaka sin hälsa genom den ketogena kosten. Är det för fantastiskt? Är du rädd för vad läkaren ska säga? Litar du på kemiska piller istället? Tyvärr är det så att sjukvården och läkarna inte har en aning om varför inflammatoriska tillstånd uppstår. De har blivit en försäljningsorganisation för kemiska piller med fina latinska namn med hjälp av våra skattepengar!

Bli frisk av mat du också!

bokomslag-2016-11-13

LCHF-utbildning och boken Frisk av mat!

Du kan lära dig mer om hur du stärker ditt immunförsvar. Du får kraft att både läka och försvara din kropp mot inflammatoriska tillstånd. Beställ min bok ”Frisk av mat, utdrag ur boken och Mats LCHF-utbildning brev 1 av 12. Följ råden där så kommer du att bli angenämt överraskad över hur effektivt det är. Boken kostar 195 kr inkl. frakt och Mats LCHF-utbildning kostar 199 kr. I LCHF-utbildningen får du också tillgång till menyer, recept och handlingslistor. Om du väljer att beställa bägge så stannar priset på 350 kronor. Boken ”Frisk av mat” finns även att beställa på engelska, ”Health through Food” till samma pris som den svenska boken! Kontakta mig på lindgren.mats8@gmail.com eller fyll i kontaktformuläret nedan.

 

 

 

5 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Hej. Här har du en annan vinkling pÃ¥ hur man ska komma pt den kroniska inflamationen. Givetvis med piller men ett piller som har en annan – mycket vanlig – primär patientgrupp.

    Källan är seriös förutom vad – som vanligt – beträffar nutrition.

    Läs och småle:)

    http://illvet.se/manniskan/aldrande/kand-medicin-forlanger-livet?SNSubscribed=true&utm_campaign=20170228&utm_content=6&utm_medium=email&utm_source=ILL&email=6b8cf816e5d72e32235bd13f9960756f784cc623

    MVH Dan Asplund.

    Gilla

    • Hej Dan!
      Var hittar du all smörja någonstans? Jag önskar jag kunde småle åt det men med tanke på hur många ”Illustrerad vetenskap” når ut till så går mungiporna nedåt istället. Riktig kost är förstås 100 gånger bättre.
      /Mats

      Gilla

  2. De enda som klappar händerna åt en sådan så kallad ”forskning” är läkemedelsindustrin.
    Man måste inse att läkemedelsindustrin hela tiden vill öka sin profit. Så, kan dom komma in på en marknad där dessutom alla friska människor ska äta medicin så är det bingo!

    Gilla

  3. Hej Mats!
    Tar alltid del av dina inlägg om kost och hälsa.. Och beundrar din envishet att få människor att tänka i andra banor när det gäller kosten.
    Av erfarenhet vet jag att det hjälper.
    2013 fick jag min cancerdiagnos. Livmodercancer med spridning i buken. För att göra en lång och plågsam historia kort så var oddsen inget vidare.
    Fick min sista cellgiftsbehandling december 2015.
    2016 i mars läste jag en artikel skriven av Nisse Simonsson om att socker göder cancer och att man t.o.m fått Nobelpriset för den upptäckten. Då började jag min resa med ett liv utan sockerrelaterad mat. Efter några månader köpte jag även din bok som var lättfattad och bra skriven.
    Har under 2016 och fram till nu röntgat mig 5 gånger. Varje gång har tumörerna krympt. Mitt markörvärde CA 125 som indikerar cancerns aktivitet, ska inte vara över 35 för att vara normalt, har legat runt 10 hela förra året.
    Kan ju inte annat än tro att min ändrade livstil är av stor betydelse. Min läkare är så klart både förvånad och intresserad. I läkarutbildningen ingår ju ingen eller mycket lite kostutbildning.
    Ville bara tala om detta. Har funderat länge på att skriva och berätta men vill ju inte sticka ut hakan för man visste ju inte hur långt detta skulle räcka. Vet jag ju fortfarande inte. Men nu efter ett år med bra resultat och med mer energi och välmående vågar jag tro att jag är på helt rätt väg.
    Min man som hade början till diabetes 2 började oxå med denna kost. Och blivit fri från det. Behöver inte gå tillbaka mer till Diabetessköterskan.
    Man fundera när sjukvården ska komma till insikt om kostens betydelse.
    Försöker ju sprida kunskap till alla som vill ta del av det. Men de flesta är misstänksamma. Det är alldeles för konstigt att det skulle vara så lätt att bli frisk av att bara äta rätt.
    Tur att det finns eldsjälar som du.
    Med vänlig hälsning, Kerstin ❤️

    Gilla

    • Tack Kerstin för att vi får ta del av dina och din mans hälsovinster. Stora gratulationer till era hälsovinster. Jag hoppas att det är ok att jag publicerar ditt inlägg på bloggen.
      Me vanlig hälsning
      Mats

      Gilla


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.