Har du typ 2 diabetes?

september 14, 2014 kl. 9:43 f m | Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar
Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

426190_368969776460321_275734919117141_1271432_1347543266_n

”Har du typ 2-diabetes?

Vi söker dig som har typ 2-diabetes och är intresserad av att delta i en läkemedelsstudie. Du skall vara 50 år eller äldre. Du ska också haft kärlförträngning som setts på kranskärlsröntgen eller behandlats med ballongsprängning/ stent eller bypassoperation.Studien pågår under cirka 3 år och omfattar besök var 6:e månad hos läkare/sköterska. Syftet är att undersöka hur ett blodproppshämmande läkemedel i tablettform kan minska risken för hjärt- och kärlsjukdom.

Utöver studieläkemedel får alla deltagare kostråd och fortlöpande hälsokontroller under den tid studien pågår. Din medverkan är frivillig och du kan när som helst avbryta ditt deltagande. Samtliga besök och provtagningar är kostnadsfria liksom studieläkemedlet.

Studien är godkänd av Läkemedelsverket och Etikprövningsnämnden.”

”Intresserad?
Anmäl Dig via e-post på rekrytering.ctc.su@vgregion.se.

Lämna namn och telefonnummer så att vi kan kontakta dig.
Genom att kontakta oss anmäler du endast ditt intresse, du förbinder dig inte att delta.

Ansvarig läkare: Dan Curiac
Sjuksköterska: Anna-Carin Varvne, Liselott Lisjö
Tel: 031-3439919″

Sahlgrenska Universitetssjukhusets hemsida kan man läsa ovanstående annons. Man skulle ju kunna tro att det är vår skattefinansierade sjukvård som vill göra en objektiv studie men så är inte fallet. I själva verket är det läkemedelsjätten AstraZeneca som vill testa ett nytt piller igen. I patientinformationen frågas det om man vill delta i ett forskningsprojekt som sker i samarbete med AstraZeneca. Det framgick inte på SU:s hemsida. Pillret som ska testas handlar om att tunna ut blodet för att minska risken för blodpropp för diabetiker typ 2.

Sjukvården säljer sin okunniga själ återigen till en läkemedelsjätte som bara vill att vi ska köpa ytterligare ett nytt piller. Jag skäms över att vi har en sådan okunnig sjukvård. Att tunna ut blodet hjälper verkligen inte mot orsakerna till att blodproppar bildas från början. Man angriper problemet från fel håll. Att tunna ut blodet på diabetiker är ett kortsiktigt sätt att behandla symptom där sjukdomens orsaker lämnas därhän. Jag förstår ju om AstraZeneca inte vill gå ut med den verkliga orsaken till varför många drabbas av blodproppar i kärlssystemet? De vill ju inte att patienterna med förtätade blodkärl ska få veta att det går mycket bättre att lösa upp förträngningarna med riktig mat. Då skulle förstås inte många köpa deras blodförtunnande tabletter. Men vad har sjukvården för skäl till att sälja onödiga tabletter?

Varför ska vi ha en sjukvård som agerar läkemedelsförsäljare och är avlönat av oss skattebetalare? Det är så försåtligt att publicera en annons på Sahlgrenska sjukhustes hemsida och få det att framstå som att det är sjukhuset självt som gör en egen studie för det allmännas bästa. Inte ett ord nämns om det är AstraZeneca som vill sälja mer piller.

Om du är diabetiker typ 2!

Det finns inget bättre sätt att läka sin diabetes typ 2 än med LCHF-kost. Alltså lite kolhydrater och mycket naturligt fett. När du ätit den kosten ett tag så börjar ditt immunförsvar bli starkare och kan själv ta itu med inflammatoriska tillstånd i kroppen av olika slag. Exempelvis släpper förträngningarna i kärlen och du kan slänga dina piller som förtunnar blodet. Därmed har du börjat behandla orsakerna till din diabetes och kärlförträngningar. Du slipper medicinträsket där varje litet symptom har sina egna piller och sprutor.

Tusentals diabetiker har fått fantastiska hälsovinster bara genom att ändra sin kost till LCHF-kost. Bli medlem i facebookgruppen Uppkäftiga diabetiker eller Olydiga diabetiker! Där finns massor av diabetiker som kan berätta hur de blivit allt friskare och en del helt medicinfria bara med hjälp av en enkel kostförändring.

IMG_0040

”Frisk av mat, LCHF från början” är min egen bok som berättar hur jag blivit frisk från diabetes typ 2 plus en rad andra svåra inflammatoriska tillstånd i kroppen. Här får du guidning och inspiration till en livsstilsförändring som kan göra dig frisk. Boken kostar 149 kronor plus porto. Maila ditt namn och adress till lindgren.mats@comhem.se eller till info@lchfmatkasse.se så skickar jag betalningsanvisningar.

Söndag den 14/9 2014

Mats Lindgren

Kommentera »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.